سمعک زیمنس insio : همه برندهای سرشناس بین المللی در هرحوزه ای که فعالیت می کنند ، دارای خانواده ای از محصولاتی با مدل های متعدد هستند که به عنوان کالاهای شاخص و محبوب ، با وجود طراحی و تولید مدل های جدیدتر ، نوسانات قیمت بازار ، پیشرفت یا اعمال فشار از سوی رقبا یا عدم مانور شرکت مادر روی اشاعه یا تبلیغ این مدل ، باز هم از سوی عموم کاربران مورد استقبال قرار گرفته و با ضریب بالایی به فروش می رسند .
مدل های شاخص هر برند
مثلاً همه ساله کمپانی سامسونگ ده ها مدل گوشی تلفن همراه را روانه بازار می کند ، اما شاید هیچکدام به اندازه سری گلکسی آن شاخص نبوده و نزد مردم محبوب نباشد .
به عنوان مثالی دیگر کمپانی بنز سالانه هزاران دستگاه از محصولات خود را در سراسر دنیا به فروش می گذارد اما طبق آماری که خود این مجموعه ارائه داده و حتی در بازار داخلی نیز می توان به صحت آن پی برد ، محبوبیت بالای کلاس C مرسدس بنز است مشهود بوده و با وجود گزینه های فراوان پیش پای مشتریان باز هم خوب می فروشد .
این نوع محبوبیت به برند های خارجی محدود نبوده و می توان آثار آن را در برندهای مختلف خوراکی ، پوشاک یا محصولات بهداشتی داخلی هم دید .
با ورود به مبحث سمعک ها باید گفت که این قانون نانوشته در مورد سمعک ها نیز صادق بوده و می توان مدل های خاصی از هر نام تجاری را از نظر میزان شهرت ، محبوبیت و نرخ فروش بالاتر از دیگر محصولات قرار داد . سمعک زیمنس اینسیو به عنوان یکی از همین محصولات ، با وجود اینکه نه جدیدترین سری تولیدات زیمنس بوده و نه پیشرفته ترین آن ها ، ولی سهم بزرگی از فروش این محصولات در بازار ایران را به خود اختصاص داده است . همین مقدمه دلیل شد تا به این مطلب بپردازیم که چرا سمعک زیمنس insio تا این حد محبوب بوده و چه ویژگی هایی باعث فروش بالای آن ها شده است ؟
تولید در مدل های مختلف
یکی از ویژگی های بارز سری insio تنوع این محصولات در ساختار فیزیکیشان می باشد . تفاوتی ندارد که شما به سمعک های ITE (داخل گوشی) عادت دارید یاITC (داخل کانالی) ، با سمعک های CIC(کاملاً داخل کانالی) عادت دارید یا از مدل های سمعک نامرئی IIC استفاده می کنید ؛ در هر صورت اینسیو با تولید در مدل های گوناگون ، ساختاری مناسب سلیقه شما داشته و می تواند انتظاراتتان از شکل فیزیکی یک سمعک را برآورده کند .
ویژگی های بی سیم سمعک زیمنس insio
این محصول با کمک برنامه touchControl قابل تنظیم است ، در نتیجه افزایش یا کاهش صدا یا تغییر میزان بمی و زیری نوا بدون تماس با خود محصول امکان پذیر است . این در حالیست که نمونه های دوگوشی اینسیو بواسطه شبکه های بی سیم و تحت تکنولوژی نسل سوم سیستم تبادل اطلاعات (بین گوشی های مذکور) به هماهنگی بیشتر این محصولات و القای صدایی یکدست به فرد کمک می کند .
وجود میکروفن جهت دار ، ونت و وینداسکرین
یکی از شاخص ترین مشکلاتی که افراد کم شنوا در استفاده از سمعک ها دارند ، عدم توانایی در تشخیص صدا می باشد . به همین دلیل تا زمانی که با ایشان در محیطی آرام به گفتگو می پردازید ، نه شما در انتقال نظرات و مفاهیم مد نظر خود به مشکل خاصی خورده و نه این عزیزان برای شنیدن صوت شما به دردسر می افتند .
این در حالیست که شرایط همیشه به این ایده آلی نبوده و از آنجایی که افراد کم شنوا نیز در این جامعه زندگی می کنند ، نمی توانند به صورت دائمی محیطی آرام و ساکت فراهم کرده و ناچاراً به انجام مکالماتی در محیط های شلوغ مانند ایستگاه مترو ، بازار ، ادارات دولتی یا سرکار خود نیاز پیدا می کنند .
همه این توضیحات در حالیست که میکروفن جهت دار سمعک زیمنس insio تا حدی بر این مشکلات غلبه کرده و با متمرکز کردن صدا ، تشخیص آن را برای مستمع خود فراهم می آورد .
ونت به عنوان افزونه بعدی این سمعک ها ، در حقیقت دریچه تهویه آن بوده و سبب می شود تا عدم وجود هوارسانی به حفره های داخلی گوش ، محلی برای رشد موجودات ذره بینی مضر ، میکروب ها ، انواع قارچ و باکتری ها فراهم نکند .
در نهایت گفتنیست که وینداسکرین یا توری باد نیز به عنوان فیلتر تعدیل صداهای غیر ضروری و مزاحم ، با کاهش صدای باد به ویژه در فضای باز و محیط های بادی و طوفانی ، به عبور صدای اشخاص یا اصواتی که قابل تفکیک از باد می باشند کمک می کند .
1 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید
You have impressive stuff on this web-site.