سمعک زیمنس Silk : یکی از سختترین مراحل خرید سمعک برای مددجویانی که برای نخستین بار قصد استفاده از این سخت افزارهای کمک شنوایی را داشته یا افراد کم شنوایی که در پی تعویض سمعک خود هستند، مرحله قالبگیریست!
میدانیم که بسیاری از سمعکهای پیش ساخته دارای ساختاری ثابت و یکسان بوده به همان شکل که تولید میشوند، به همان شکل نیز مورد استفاده قرار میگیرند . این در حالیست که دسته دیگری از این محصولات قابلیت شخصیسازی داشته و پوسته آنها به صورت سفارشی طراحی و تولید میشوند .
از آنجایی که شکل کلی گوش و ابعاد حفره و کانال آن در افراد مختلف با یکدیگر فرق دارد، به نظر میرسد که نمونههای قالبگیری شده کاربردیتر بوده و به دلیل اینکه متناسب با گوش کاربر خود ساخته شدهاند، بازدهی بالاتری نیز از موارد پیش ساخته داشته باشند .
اگرچه از این توضیحات اینچنین برداشت میشود که هر محصولی با پوسته سفارشی پرداخت شده بهتر از نمونههای تولید عمده است، اما میتوان از سمعک زیمنس Silk به عنوان مثال نقضی برای این ادعا استفاده کرد . سمعک سیلک و همه زیرمجموعههای آن به عنوان محصولاتی پیش ساخته، دارای بدنهای سیلیکونی و منعطف بوده که میتوانند شکل مجرای گوش کاربر خود را بگیرند، در نتیجه اینکه این محصولات با وجود اینکه به صورت عمده و در ساختاری پیش فرض تولید و عرضه میشوند اما قادر به انطباق خود با گوش فرد کمشنوا بوده و بلافاصله پس از خرید قابل استفاده میباشند .
سمعک زیمنس Silk
همانطور که احتمالاً از توضیحات فوق متوجه شدهاید، سمعک زیمنس Silk نمونهای CIC بوده که کاملاً درون کانال قرار گرفته و از بیرون دیده نمیشود، فلذا چنانچه در پی یافتن محصولی هستید که جلب توجه نکرده و دیگران از وجود آن مطلع نشوند، این گزینه میتواند برای شما جذاب باشد .
از آنجایی که یکی از اصلیترین چالشهای کاربران سمعکهای کاملاً درون کانالی با این محصولات عدم تهویه مناسب گوش است باید افزود که سری سیلک سمعک زیمنس (سیگنیا) دارای فضایی برای به جریان افتادن هوا بوده که با قرار گرفتن بر روی سمعک به صورت عمقی و نامرئی به تسهیل این امر کمک میکنند.
ویژگیهای شاخص سمعک سیلک
این سمعک قادر به شبیهسازی صدای محیط با حالتی کاملاً طبیعیست، به طوری که صدای شفاف آن یکی از نزدیکترین خروجیهای شبیه به شنوایی گوشی سالم را دارد . فناوریهایی نظیر Sound Clarity و SPEECH علاوه بر انتقال صدایی طبیعی سبب میشوند تا در محیطهای شلوغ بتوانیم بر روی منبع صدا تمرکز کرده و همچنین نویز، وزوز و سوت کشیدنهای گوش را تا حد نزدیک به صفر کاهش دهیم .
قابلیت کراس در این محصولات سبب میشود تا بتوانیم افت شنوایی یکطرفه را جبران کنیم، با کمک اپلیکیشنهای my Hearing و touch control میتوان با گوشی تلفن همراه آن را تنظیم کرد و با استفاده از ویژگی ه Ultra HD e2e ، صدای تلفن همراه در مکالمات را از دو گوش شنید .
میکروفون جهت دار در «سمعکهای ابریشمی» سبب میشود تا مددجو بتواند روی اصوات واصله تمرکز کرده و بطور مثال با دقت روی آوایی که از مقابل میرسد، اصواتی که از پشت سر میآیند را فیلتر کنند .
در ادامه ویژگیهای شاخص این محصولات میتوان به سمعک هوشمند بودن آن نیز اشاره کرد! قابلیت اتصال به سختافزارهایی نظیر تلوزیون، لپ تاپ و موبایل سبب میشود تا علاوه بر امکان شنیدن اصوات دیجیتالی، این فرد قادر به شنیدن صدای موسیقی در اعماق گوش خود باشد .
انواع سمعکهای Silk
سمعکهای سیلک در سه سری Px که در سال ۲۰۱۶، Nx که در سال ۲۰۱۷ و X که در سال ۲۰۱۹ روانه بازار شدند یافت میشوند . همانند بسیاری از سری محصولات تولید شده توسط مجموعههای سرشناس دنیا، دستههای فوق دارای زیرشاخههایی نیز هستتند که هریک با داشتن خروجی، افزونههای کاربردی، قیمت و ساختاری مختص به خود طرفدارانی دارند .
در همین رابطه میتوان گفت که
- زیر شاخههای PX با نامهای ۳Px، ۵Px و ۷Px ،
- زیر شاخههای Nx با نامهای ۳Nx ، ۵Nx و ۷Nx ،
- زیر شاخههای X با نامهای ۳x ، ۵x و ۷x شناخته میشوند .
در بررسی سمعکهای سیلک لازم است تا به این نکته اشاره داشته باشیم که هرچه یک سمعک از لحاظ فناوری پیشرفتهتر باشد، دارای تعداد باند و کانال بیشتری میباشد . در اینجا عدد ۳ بیانگر سطح استاندارد، عدد ۵ مبین سطح پیشرفته و عدد ۷ نیز معرف محصولات برتر است .