مزایای استفاده از سمعک هوشمند : چنانچه به محصولات الکترونیکی یا سختافزارهای هوشمندی که در اطرافمان وجود دارند نگاهی بیاندازیم، خواهیم دید که هریک از آن ها بنا به کاری که انجام داده و ویژگیهایی که دارند توسط چند تولید کننده طراحی، ساخته و روانه بازار میشوند .
وجود چنین رقابتهایی از دید یک کاربر هم مزایایی داشته و هم دارای معایبیست! به عنوان مثال اینکه هر روز محصولی با از بین بردن کاستیهای کالایی از نسل قبلی خود وارد بازار شده و امکانات جدیدی را در دسترس کاربران خود قرار میدهد رویداد مثبتی تلقی میشود.
اما گاهی تمایل به استفاده از نسل جدید یک محصول (مثلاً گوشی تلفن همراهی از برندی خاص) آنچنان قدرت مییابد که سبب میشود تا مشتریان بالقوه برای عرضه سری جدید یک محصول لحظه شماری کرده، هر بهایی را برای به دست آوردن آن کالا بپردازند، بدون توجه به امکانات دستگاه جدید که عملاً آنچنان هم زیاد نشده برای آن پول زیادی بپردازند ، در مواردی به عنوان دستمایهای برای تبرّج به این محصول نگاه کنند و برای خریدش در نخستین روز فروش این کالا صف بکشند .
از سویی دیگر این رقابت سبب میشود تا تولیدکنندگان مختلف نیز درجا نزده و با دیدن این شرایط که رقبایشان با بکارگیری علوم و فنون نوین خدمتی ویژه به مشتریان باقوه حوزه کاریشان دادهاند در پی ساخت کالایی با ویژگیهایی بهتر از نمونههای فعلی موجود در بازار برای بهبود شرایط فروش و سوددهی بیشتر محصولات خود بروند .
سمعک هوشمند وایرلس
و اما سمعک فوق هوشمند وایرلس به عنوان پدیدهای که از چنین بازارهایی رقابتی متولد شده است محصولیست که دارای شرایط ویژهای بوده و به دلیل کاربردی که دارد با اندکی متفاوت با آنچه که از دیگر محصولات دیدهایم به فروش میرسد.
به عنوان مثال سمعک همانند یک گوشی تلفن همراه وسیلهای نیست که افراد زیادی در پی تعویض آن با آمدن مدلهای جدیدترش باشند، از سویی دیگر به دلیل اینکه کالایی ضروری برای کارکرد بهتر اندام ما و تقویت حس شنواییست نمیتوان به راحتی از نمونههای به روز و ارتقاء یافته آن چشم پوشی کرد .
به همین دلیل است که ادعا میکنیم سمعک فوق هوشمند وایرلس به عنوان سختافزاری مهندسی-پزشکی که قابلیت اتصال به نلفنهای همراه هوشمند را داشته و به سامانه وایرلس و بلوتوث مجهز است محصولیست که همه مددجویان و افراد کمشنوا دیر یا زود نیازمند استفاده از یکی از آنها خواهند بود .
مزایای استفاده از سمعک هوشمند
شبیه سازی شنوایی طبیعی
زمانی که از عینک برای تقویت قوای بینایی خود استفاده میکنیم در حقیقت در پی بازیابی یا شبیه سازی قدرت چشمان سالم خود هستیم، عصا یا واکر به سالمندان کمک میکند تا بتوانند به روش طبیعی و متناسب با ساختار بدنشان حرکت کنند و سمعک نیز به مددجویانی که از این وسیله استفاده میکنند کمک میکند تا شنیدن آوای پیرامونشان را به شیوهای طبیعی و واضح تجربه کنند .
در همین رابطه هرچه یک مدل خاص از یک سمعک توانایی بیشتری در این شبیه سازی و طبیعی جلوه دادن صدای محیط اطراف داشته باشد، می توان گفت که این محصول دارای سازوکاری مناسب و ساختار بهتری میباشد .
به عنوان یکی از مزایای استفاده از سمعک هوشمند میتوان به شبیه سازی تجربه شنیداری شخصی اشاره کرد . جایی که این وسیله با کیفیت بالای صدای خود مکانیابی، جهتداری های ثابت، تطبیقی و محدود، مهار سوتهای آزار دهنده فیدبک و خود فراگیری سبب میشود تا در اکثر مواقع فراموش کنیم که سمعکی روی گوشمان قرار دارد .
تنظیم صوت هر گوشی
با بررسی حواس پنجگانه انسان میبینیم که خود ما توانایی کنترل همه آنها را نداریم ؛ به عنوان مثال ما نمیتوانیم به صورت پیش فرض عملی انجام دهیم که بدنمان برخورد جسمی را حس نکرده، با خوردن یک خوراکی مزه آن را نفهمیده و یا با بستن گوش و بینی خود بدون دخالت دست یا جسمی دیگر مانع از شنیدن صدا یا استشمام بویی از محیط شویم .
در این میان تنها بینایی ماست که قابل کنترل بوده و می توانیم با بستن چشمانمان فضای پیرامونمان را مشاهده نکنیم .حال اگر به شما بگوییم که به عنوان مزایای استفاده از سمعک هوشمند میتوان حس شنوایی را هم کنترل کرد چه عکس العملی دارید؟
با خرید سمعک هوشمند میتوان طریقه انتقال صدا به یک یا دو گوش را تنظیم کرد . صوت محیط علاوه بر امکان تقویت با کمک این سمعکها بوسیله استریمر قابل تنظیم میباشد . زمانی که این پدیده درون گوش ما قرار دارد و به موسیقی گوش میدهیم به هدفون تبدیل شده، در مواقعی که با موبایل صحبت میکنیم نقش هندزفری را ایفا میکند، امکان انتقال صدا تنها به یک گوش را داشته و به طور خلاصه می توان دریچههای گوش را به کمک این دستگاه باز و بسته کرد .
اتصالات چندگانه
فرض کنید در حال مشاهده یک کلیپ از تلفن همراه خود و شنیدن صوت آن از طریق سمعکتان هستید . در همین اثنا چنانچه گوشی شما زنگ بخورد استریمر این سمعک توانایی انتقال صدا را داشته و با متوقف کردن صوت ویدئو، زمینه را برای مکالمه شما آماده میکند .
کنترل با کمک سختافزارهای هوشمند
بسیاری از سمعکها آنچنان کوچک هستند که امکان تعبیه یک دکمه یا ولوم فیزیکی روی آنها وجود نداشته و ورود و خروج آنها به داخل گوش برای افراد سالمند، کودکان یا افرادی با محدودیتهای حرکتی آسان نیست، از سویی دیگر دارای آنچنان امکاناتی هستند که نمی توان به سادگی از کنارشان گذشت ! در نتیجه اینکه نیازمند واسطهای خارجی هستند تا بدین ترتیب علاوه بر امکان کنترل سادهتر بتوان ویژگیهای کاربری آن را نیز تنظیم کرد .
در همین رابطه یکی دیگر از مزایای استفاده از سمعک هوشمند امکان نصب استریمر یا اپلیکشن روی گوشیهای تلفن همراه است که سبب می شود تا بتوانیم در هر شرایط و زمانی به تنظیمات این محصولات دسترسی داشته باشیم .