اگر نگاهی به محیط پیرامون خود داشته باشیم ، افرادی را میبینیم که با کمک هدفون ، ایرفون ، ایرپاد و هندزفری به شنیدن موسیقی ، صحبت با تلفن ، شنیدن اصوات تلویزیون یا آوای یک فیلم مشغولند . در همین رابطه بسیاری از این سخت افزارها از تکنولوژی وایرلس بهره برده و بدون حضور سیم و کابلی خاص به انتقال داده های دیجیتالی از منبع به گوشی های مذکور می پردازند .
لزوم استفاده از محصولات وایرلس توسط کم شنوایان
مسأله ای که اینک مطرح می شود طریقه بهره مندی افراد ناشنوا و کم شنوا از این محصولات است . مشخصاً فردی با اختلالات شنوایی با قرار دادن این ادوات داخل گوش خود نیز صدای آن را به خوبی نشنیده و یا با وجود صدای زیاد آن نیز شاید کیفیتی که از صوت مورد نظر انتظار داریم را دریافت نکند .
از سویی دیگر چنانچه این افراد قصد استفاده همزمان از سمعک و تجهیزات داخل گوشی را داشته باشند ، این دو قطعه الکترونیکی در جای خود ثابت نمانده و ممکن است به دیگری آسیب برسانند . پس راه حل این مشکل چیست ؟ آیا این افراد محکوم به تحمل شرایط کنونیشان هستند ؟ آیا تکنولوژی روز قادر به ارائه راه حلی متناسب با معضل این افراد نمی باشد ؟
شاید اگر در روزگاری که نخستین وسایل ارتباط از راه دور مبتنی بر الکتریسیته پای به منصه ظهور گذاشتند از امکان برقراری ارتباط میان انسان ها بواسطه یک شیء کوچک درون گوششان سخن می گفتیم ، اطرافینانمان آن را به یکی از داستان های ژول ورن تشبیه کرده و یا خیالاتی دست نیافتنی می پنداشتند .
این در حالیست که با گذشت بیش از یک قرن از اختراع تلفن ، امروزه در شرایطی که تقریباً هیچ اختراعی دیگر نه انسان را متعجب کرده و نه وی را سیراب می کند ، وجود دستگاه هایی که بواسطه سیستم های Wi-Fi کار می کنند سبب شده است تا زندگی انسان شکل دیگری به خود گرفته و مرزهای توانایی وی به نقاطی دورتر جابجا شود .
و اما سمعک فوق هوشمند وایرلس !
با این مقدمه چنانچه بخواهیم از سمعک فوق هوشمند وایرلس صحبت کنیم ، باید بگوییم که این سمعک ها سخت افزارهایی به منظور تقویت شنوایی انسان هستند که گاه به صورت دو گوشی ، توانایی های انسانی با گوش سالم را برای افراد کم شنوا و ناشنوا شبیه سازی کرده و با کمک سخت افزارهای هوشمند مجهز به وای فای کنترل می شوند .
سمعک فوق هوشمند وایرلس محصولیست که با امکان برقراری ارتباط با سخت افزارهایی که توانایی تولید این امواج الکترومغناطیسی را دارند ، علاوه بر اینکه می تواند به انتقال صوت محیط افراد به فرد کمک کند ، می تواند صدای سخت افزارهای متصل به خود را نیز مستقیماً به گوش فرد مستمع انتقال دهد که این خود سبب تسهیل در صحبت کردن با تلفن ، شنیدن موسیقی و یا مشاهده تلوزیون بدون نیاز به زیرنویس می شود .
از مهمترین ویژگی های سمعک فوق هوشمند وایرلس می توان به برقراری ارتباط و به اشتراک گذاری اطلاعات میان دو گوشی سمعک ، وجود ردیاب های سیگنال گفتاری و پردازش بسیار سریع آن ها ، قابل تنظیم در کانال های جداگانه و طیف وسیعی از باندها ، امکان تنظیم صدا با کمک ریموت کنترل های مخصوص ، تولید اصوات طبیعی ، حذف نویز ، ضد آب بودن برخی مدل ها ، افزایش درک گفتار ، تنظیم اتوماتیک صدا در محیط های مختلف ، قابلیت تنظیم به کمک رایانه و قابلیت تشخیص و تقویت صدا در جهت های گوناگون را نام برد .
1 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید
Great content! Super high-quality! Keep it up! 🙂