
مشاوره خرید سمعک
مشاوره خرید سمعک: شاید در حدود یک دهه قبل که ارزش ریال بیش از امروز بوده و به تناسب آن همه ما دارای درآمد بیشتری بودیم، خرید یک محصول خارجی با حساسیتهای کمتری همراه بود .
این در حالیست که امروزه با کمتر شدن دریافتیهایمان و همچنین کاهش میزان محصولات خارجی در بازار (اقلام فاقد جایگزین ایرانی) ، حساسیتهایی نظیر ریسک خرید محصولی تقلبی، نامتناسب با سطح نیازهایمان و دارای قیمت زیاد به مشکلات قبلی اضافه شده است . ناگفته نماند که کار در مواردی که برای نخستین بار قصد خرید این محصولات را داشته و خود یا اطرافیانمان نیز اطلاعات زیادی درخصوص آن نداریم دو چندان می شود.
این توضیحات که می توان آن ها را به سمعک ها نسبت داد به خوبی نشان می دهد که در راه خرید سمعک نباید بیگدار به آب زد و بهتر است که پیش از دست به جیب شدن، نظرکارشناسان این حوزه را نیز جویا شویم . زمانی که ما وسیله ای مانند یک تلویزیون را به اشتباه میخریم ، حتی اگر همه نیازمندی های ما را پوشش ندهد باز هم تا حد زیادی می توانیم از آن استفاده کنیم، این در حالیست که بهرهمندی از برخی سمعک ها حالت صفر و صدی داشته و خرید اشتباه آن ها می تواند به عدم کارایی مطلقشان برای یک کاربر منجر شود.
اگرچه یک متخصص شنوایی سنجی می تواند تا حدی مسیر را برایمان روشن کند، اما مجموعه هایی نظیر سیگنال کلینیک که به طور همزمان هم به فروش سمعک و هم ارائه راهکارهای درمانی مشغول هستند می توانند وجوه بیشتری از کار را مد نظر قرار داده و نظر جامعتری را ارائه دهند.
از این روی قصد داریم تا در مطلب مشاوره خرید سمعک به بایدها و نبایدهایی در این مسیر اشاره کنیم،پس با ما همراه باشید:
مشاوره خرید سمعک
پیش از خرید یک سمعک باید به چه نکاتی توجه کنیم ؟
-
سطح کم شنوایی
به عنوان نخستین نکته در مشاوره خرید سمعک باید گفت که برخی از این محصولات متناسب کم شنوایی عمیق و شدید نمیباشند، به طور مثال به دلیل دور بودن سمعک نامرئی و فاصله داشتن از منبع صوت نمی توان آن ها را جایگزین نمونه های پر قدرت اما قابل دیده شدن پشت گوشی نمود .
-
نوع سمعک
با فرض اینکه محدودیتی در انتخاب نوع سمعک ها نداشته باشیم، نمونه های نامرئی داخل کانال، کاملاً داخل کانال، داخل گوشی و پشت گوشی از مهمترین دستههای این محصولات می باشند که طبیعتاً میزان تمایل به دیده شدن این محصولات در انتخابشان بی تأثیر نیست .
-
سن و ویژگیهای ساختاری گوش فرد
بی تردید افراد مسن یا کودکان به همان کیفیت و ترتیبی که سایر مددجویان از سمعک های خود استفاده می کنند نمی توانند از هر نوعی بهره ببرند، چرا که گاهی محدودیت های جسمانی اجازه این کار را به ایشان نمی دهد . به همین دلیل مثلاً استفاده از سمعکی شارژی به جای نمونه ای باتری خور به ایشان پیشنهاد می شود .
از سویی دیگر گاهی یک گوش به دلیل اندازه کانال یا سطح میانی قادر به نگه داشتن یک سمعک نمیباشد که این خود سبب می شود تا به مدل دیگری متوسل شویم.
-
برند محصول
به عنوان یکی دیگر از نکات مشاوره خرید سمعک می توان به برند این محصولات اشاره کرد . امروزه نام هایی نظیرسیگنیا یا زیمنس، استارکی، ویدکس، فوناک، ریساند، یونیترون، رکستون و ده ها نام دیگر به طراحی و ساخت این محصولات دست می زنند. باتوجه به اینکه بسیاری از این نام های تجاری زیرمجموعه های یک نام تجاری یا هولدینگ بزرگتر می باشند، می توان ادعا کرد که معمولاً نمونه های مطرح دارای خروجی های مشابهی می باشند. با این حال لازم است تا هم به مطرح بودن نام مذکور توجه کرده و هم به خدمات پس از فروش یا وجود نمایندگی آن ها عنایت داشته باشیم .
در نهایت لازم است تا درخصوص مشاوره خرید سمعک بگوییم چنانچه فروشندهای به شما ضمانت نامه وگارانتی این محصول را نیز ارائه دهد باید در اولویت همکاری نسبت به رقبای خود قرار گیرد .